Haluk Levent, Hayatının Film Olmayacağını Açıkladı
Türk müziğinin sevilen isimlerinden Haluk Levent, hayatının bir film olacağı iddialarına X hesabından yaptığı açıklamayla yanıt verdi. Sanatçı, 2004 yılında yaşanan bir olayın film sanıldığını belirtti.
Transtrakya Projesi ve Halk Örgütlenmesi
Levent, 2004 yılında Transtrakya projesi adı altında TBMM’ye sunulan ve onaylanması durumunda Kırklareli sahilinden Keşan sahiline petrol boru hatlarının döşeneceği bir proje ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. O dönemde yaşanan halk örgütlenmesinin kara mizah çalışması olduğunu belirtti.
Haluk Levent’in konuyla ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Hayatım film olmuyor. 2004 yılında Transtrakya projesi vardı. TBMM’ye gelmişti. Proje onaylansaydı Kırklareli sahilinden Keşan sahiline kadar petrol boru hatları döşenecekti. Bu projeye karşı halk örgütlenmesinin kara mizah çalışması bu. Hayatımdan 15 günlük kesit.”
‘Prestij Meselesi’ Filminde Yer Almıştı
Haluk Levent’in hayatının bir bölümü daha önce çekilen 2022 yapımı ‘Prestij Meselesi’ adlı filmde, Mahsun Kırmızıgül ve Özcan Deniz‘in performanslarıyla beyazperdeye yansımıştı.