Muratpaşa’da Elektrik Panosuna Saldırdı
Dün gece saat 22.00 sularında Muratpaşa ilçesine bağlı Gençlik Mahallesi’nde bulunan bir apartmanda olay çıktı. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen T.A., oturduğu daireden çıkarak apartmanın elektrik panosuna saldırdı. Kıyafetlerini çıkaran kadın, panoya zarar vererek binanın elektriğini kesmeye neden oldu.
Komşuları Duruma Müdahale Etti
Kadının sakinleşmediğini gören komşuları, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, polis kadını apartmandan çıkararak hastaneye götürdü.
Komşulardan İsyan: “Günde 5-6 Defa Polis Çağırmak Zorunda mıyız?”
Apartmanda oturan Bilge Sümer, yaşanan olaylar nedeniyle büyük bir isyan içerisinde olduğunu belirterek, “Artık yeter yani. Bu duruma bir son verilmesini istiyoruz. Kimse böyle bir tehlike altında yaşamak istemez.” dedi. Diğer apartman sakinlerinden Yaprak Sipahioğlu ise, “Akli dengesi yerinde olmayan kişi apartmanımızı ve çevreyi tehdit ediyor. Güvenlik endişesi içinde yaşıyoruz.” ifadelerini kullandı.