Demet Akalın, geçen aylarda doktorunun yönlendirmesiyle 10 kilo vererek sağlıklı bir yaşam için adım attı. Şimdiye kadar 6 kilo yağdan kurtulan ünlü şarkıcı, diyet ve sporla daha da formda bir vücuda sahip olmayı hedefliyor. Akalın, 10 sene önce giydiği kıyafetlere tekrar girebilmeyi hayal ediyor.
Akalın, Bodrum’da bir mekanda sahne aldığı gece, kilolu olduğu dönemde yaşadığı zorlukları samimi bir şekilde paylaştı. Kendisini kilolu hissettiği zamanlarda kimseyi görmek istemediğini, fotoğraf çektirmekten kaçındığını dile getiren şarkıcı, geçen yılın kendisi için oldukça sıkıntılı geçtiğini belirtti.
Şu anda ise kilosundan oldukça memnun olduğunu söyleyen Demet Akalın, Okan‘ın diyet ve spor konusundaki iddialarına ise espriyle karşılık verdi. “Ben Okan kadar diyet yapsam, 32 bedenle mankenlik yaparım. O biraz abartıyor. Bavullarda bile yağsız pilav taşıyoruz.” diyerek durumu hafifletti.
Reklam & İşbirliği: [email protected]
Yorum Yap