A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi’nde Antalya’da oynanan maçta Hollanda’yı 3-1 yenerek sezonun ilk galibiyetini elde etti. Geçen yıl Milletler Ligi’nde şampiyon olan takım, 2024 sezonunu Antalya’da açtı.
Türkiye’nin “Filenin Sultanları” lakaplı milli takımı, Hollanda ile karşılaştığı maçta hızlı bir başlangıç yaparak ilk seti 11 sayı farkla önde bitirdi. İkinci sette geriye düşen takım, Melissa Vargas, Ebrar Karakurt ve Zehra Güneş’in etkili performanslarıyla seti 25-23 kaybetse de üçüncü sette 25-23’lük skorla galip geldi. Son seti de 25-18 kazanan A Milli Kadın Voleybol Takımı, mücadeleden 3-1 galip ayrıldı.
Ay-yıldızlı ekip, sezonun ilk galibiyetini alırken, voleybolseverlere keyifli bir maç izletti. Takımın başarılı performansı, gelecek maçlara umutla bakmalarını sağladı. A Milli Kadın Voleybol Takımı, 18 Mayıs Cumartesi günü saat 20.00’de İtalya ile karşılaşacak. Bu galibiyetle birlikte takım, Milletler Ligi’ndeki yolculuğuna moralli bir şekilde devam edecek.
Reklam & İşbirliği: [email protected]
Yorum Yap