NBA’de Chicago Bulls ile kariyerinin ilk yurt dışı deneyimini yaşayan milli basketbolcu Onuralp Bitim , kulüpten yapılan açıklama ile serbest kaldı.
Onuralp Bitim’in serbest bırakılmasıyla ilgili olarak kulüpten yapılan açıklamada, Onuralp Bitim ve Kenneth Lofton ile yolların ayrıldığı belirtildi. Açıklamada ayrıca, oyunculara emekleri için teşekkür edildi.
25 yaşındaki kısa forvet olan Onuralp betturkey türkiye giriş Bitim, Bursaspor ‘dan ayrıldıktan sonra Chicago Bulls ile sözleşme imzalamıştı. Milli basketbolcu, NBA Gelişim Ligi’nde boy gösteren Windy City Bulls ‘unda forma giymişti.
Onuralp Bitim’in Chicago Bulls macerası, onun kariyerinde önemli bir dönüm noktası olmuştu. Ancak kulüp tarafından yapılan açıklamayla yolların ayrılması, Bitim’in yeni bir döneme adım attığının habercisi oldu.
Reklam & İşbirliği: [email protected]
Yorum Yap