21 Ağustos’ta kaybolan ve 19 gün sonra dere kenarında bir çuval içerisinde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın katili henüz tespit edilemedi. İlk duruşmada da sonuç çıkmadı.
Anne Yüksel Güran, ağabey Enes Güran, amca Salim Güran ve itirafçı Nevzat Bahtiyar’ın aralarında bulunduğu sanıkların beklenen itiraf gelmedi. Aile, amcayla ilgili iddialara karşı çıkıp, tüm suçu Nevzat Bahtiyar’a atmaya çalıştı.
Adli Tıp Raporu’nda; Narin’in sol elinde üç parmağının avuçlanmış şekilde olduğu, avucunda uzun bir saç teli ve kıl bulunduğu belirtildi. Bu detay Narin’in katilini ortaya çıkarabilir.
İstanbul Adli Tıp Kurumu raporunda, avuç içindeki saç teli ve kıl örneklerinin köklü yapıda olduğu tespit edildi. Ancak örneklerin kime ait olduğu henüz belirlenemedi.
Ahırın önünde kanlı taş ve eldiven bulunmasının yanı sıra, kanlı merdivenin de keşfedilmesi cinayetin çözümü için yeni ipuçları sağlıyor. İddianamede ‘kıl’ detayı yer almazken, katilin kimliği hala belirsiz.
22 Aralık’ta yapılacak ikinci duruşma öncesinde, kıl ve kanlı merdiven detayı cinayetin çözümüne ışık tutabilir mi, merak konusu.
Reklam & İşbirliği: [email protected]
Yorum Yap