Demarke’de yer aln habere göre, Zimbabve devlet başkanı Robert Mugabe, ülkeye madalyasız dönen Olimpiyat ekibini tutuklattı. Robert Mugabe konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı; “Ülkemizin parasını sizin için boşa harcadık. Eğer siz, değil madalya kazanmayı iyi bir derece elde etmeyi bile başaramıyorsanız ve komşumuz Botswana bunu yapabiliyorsa sizin için paramızı niye boşa harcayalım?”
Demarke’de yer aln habere göre, Zimbabve devlet başkanı Robert Mugabe, ülkeye madalyasız dönen Olimpiyat ekibini tutuklattı.
Robert Mugabe konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı; “Ülkemizin parasını sizin için boşa harcadık. Eğer siz, değil madalya kazanmayı iyi bir derece elde etmeyi bile başaramıyorsanız ve komşumuz Botswana bunu yapabiliyorsa sizin için paramızı niye boşa harcayalım?”
Henüz yorum yapılmamış.
Benzer HaberlerReklam & İşbirliği: [email protected]
Yorum Yap