ATMO Group’un Türkiye temsilcisi, SWM Motor’un 2023 yılında giriş yaptığı Türkiye pazarını global büyüme stratejisinin merkezi haline getirdiğini açıkladı. Şirket, Türkiye’de üretim yapma planları için harekete geçti.
ATMO Group CEO’su Anton Chernov, yaptığı açıklamada, Türkiye’de yıllık 50 binden fazla araç üretim kapasitesine sahip bir tesis üzerinde çalıştıklarını belirtti. Şirket, Türkiye pazarının yanı sıra Balkan ülkeleri ve AB bölgesindeki diğer pazarlara da ihracata odaklanacak.
Chernov, Türkiye’deki yatırım sürecinde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ile görüşmelerin devam ettiğini açıkladı. Yatırım kararının, devletten sağlanacak desteklere bağlı olacağını belirtti.
ATMO Group, Türkiye’de modern hibrit ve elektrikli araçların yanı sıra ticari araçların üretimini planladığını duyurdu. Chernov, şirketin yeni projeleri için devletin desteğini ve yardımını beklediklerini vurguladı.
Reklam & İşbirliği: [email protected]
Yorum Yap