Bakan Göktaş, Erzurum‘da AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu‘ndan kentteki çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Göktaş, burada yaptığı konuşmada, 6 Şubat depremlerinin 3. yıl dönümü dolayısıyla Osmaniye‘de olduklarını hatırlatarak, “Ben öncelikle bu asrın felaketinde hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum.” ifadelerini kullandı. Göktaş, bugüne kadar 5 milyon 100 binden fazla kişiye psikososyal destek sağlandığını belirtti.
Bakan Göktaş, yapılan eleştirileri yersiz bulduğunu ve yapılan çalışmaları takdir etmek gerektiğini vurgulayarak, “Biz sadece yılda belirli günlerde deprem turisti gibi oralara gitmiyoruz. Biz her zaman oralardayız.” dedi. Göktaş, Cumhur İttifakı olarak her daim sahada olduklarını ifade etti.
Geçen yılın “Aile Yılı” olarak ilan edildiğini hatırlatan Göktaş, bu sene “Aile ve Nüfus 10 yılı” kapsamında aile odaklı ve nüfus odaklı çalışmaların devam edeceğini belirtti. Ayrıca gençlere yönelik desteklerin artırıldığını ve sosyal politikalar alanında önemli çalışmalar yapıldığını paylaştı.
Reklam & İşbirliği: [email protected]