Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, yaptığı açıklamada, A Milli Erkek Takım ile Galatasaray Odeabank’ı aynı anda çalıştıran Ergin Ataman’ın Ay Yıldızlı ekipteki görevinden istifa ettiğini duyurdu. “Ergin Ataman Galatasaray’daki hedefleri doğrultusunda milli takımı bıraktı. Galatasaray ile yoluna devam edecek” diyen Erdenay, yeni bir teknik adam arayışına başladıklarını ifade etti.
Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, yaptığı açıklamada, A Milli Erkek Takım ile Galatasaray Odeabank’ı aynı anda çalıştıran Ergin Ataman’ın Ay Yıldızlı ekipteki görevinden istifa ettiğini duyurdu.
“Ergin Ataman Galatasaray’daki hedefleri doğrultusunda milli takımı bıraktı. Galatasaray ile yoluna devam edecek” diyen Erdenay, yeni bir teknik adam arayışına başladıklarını ifade etti.
Henüz yorum yapılmamış.
Benzer Haberler
Reklam & İşbirliği: [email protected]
Yorum Yap